Tasoitus

Lattian ja seinien tasoitetyöt ovat onnistuneiden pintojen perusta

Huolimattomasti tehtyjä tasoitetöitä ei voi olla huomaamatta. Tasoitetyöt ovat tärkeä osa rakennusprojekteja ja vaativat aina ammattilaisen osaavaa kättä. Asianmukaisesti tehty tasoitus luo kauniin ja pysyvän pohjan pintamateriaaleja varten ja varmistaa laadukkaan lopputuloksen. Mikäli tarvitset osaavaa tekijää tasoitetöihin, ota meihin yhteyttä. Meiltä onnistuu seinien ja lattioiden tasoitetyöt suurillekin pinta-aloille.
OTA YHTEYTTÄ
julkisivuremontti

Meiltä tasoitetyöt pintaan kuin pintaan

Tasoitetöissä on tärkeää saada tasainen ja kaunis pohja pintamateriaaleille. Työ tulee tehdä huolella ja asianmukaisia työvälineitä ja menetelmiä käyttäen. Oikein tehty tasoitus on ulkonäön ja kestävyyden lisäksi keskeisessä asemassa myös mm. oikeiden u-arvojen (lämmönläpäisykerroin) saavuttamisessa. Helsingin Pintarappaus Oy toteuttaa eri materiaalien, kuten mm. betoni-, kivi- ja tiilipintojen tasoitukset ammattitaidolla, huomioiden aina myös pohjamateriaalin elämisen.

Tasoitetöiden hinta

Lattian ja seinien tasoituksen hinta lasketaan mm. käytettävien materiaalien, pinta-alan ja työmenetelmien mukaan. Ota yhteyttä, niin lähetämme sinulle tarjouksen.

Tarvitsetko hinta-arvion tasoitetöistä?

Pyydä tarjous

Jätä tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö
Millainen remontti teillä on mielessä? Julkisivujen rappaus, parvekkeiden uusiminen vai joku muu pintaremontti?
Missä remontoitava kohde sijaitsee?
m2
Arvioi kuinka suuri remontoitavan pinnan pinta-ala on.
parveketta
Kuinka monta parveketta tulisi remontoida?
Rakennuksen tyyppi *
menu-circlecross-circle