Julkisivumaalaus

Julkisivumaalaus suojaa rakennuksen pintaa

Suomen sääoloissa talojen julkisivut ovat kovan rasituksen alla ympäri vuoden. Rankat vesi- ja lumisateet, tuuli sekä auringon UV-säteily kuluttavat seinien maalipintaa. Hyvin huollettu julkisivu ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös lisää alueen viihtyvyyttä sekä asunnon arvoa. Huolehdi kiinteistön julkisivumaalauksesta ajoissa ja pyydä meiltä tarjous.
Pyydä tarjous
julkisivun maalaus

Milloin julkisivumaalaus on ajankohtainen?

Mikäli maalipinta lohkeilee tai väri on huomattavasti haalistunut, on maalausväli ollut liian pitkä. Liian pitkä maalausväli ja lohkeileva maali lisää merkittävästi pohjatöiden määrää, nostaen samalla myös kustannuksia. Suositeltava huoltoväli on noin 10-15 vuotta, riippuen seinien materiaalista, kunnosta ja aiemmin käytetyn maalin laadusta. Säännöllisesti maalatun julkisivun avulla saa pitkitettyä suurempaa julkisivuremonttia.

Julkisivumaalaus rakennuksen ilmettä kunnioittaen

Julkisivumaalauksella voidaan muokata rakennusta modernimmaksi tai entisöidä se vanhoja värisävyjä kunnioittaen. Suoritamme kaikki julkisivumaalaukset huolellisesti alusta loppuun, ammattitaidolla ja aikatauluja noudattaen. Aloitamme työn pesemällä ja tasoittamalla maalattavat pinnat, sekä varmistamme työn pitkäikäisen laadun käyttämällä ainoastaan julkisivumaalaukseen soveltuvia maaleja ja tasoiteaineita.

Julkisivumaalauksen hinta

Julkisivumaalauksen hinta riippuu maalattavan pinnan kunnosta, pohjatöiden laajuudesta ja maalattavasta pinta-alasta. Ota yhteyttä, niin laskemme hinta-arvion.
Pyydä tarjous

Teemme myös kattojen maalauksia

Julkisivumaalauksen yhteydessä voit tilata meiltä myös katon maalauksen. Suoritamme kattojen (myös tiilikatot) maalaukset ammattitaidolla aina katon pesusta ja paikkaamisesta alkaen.

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous julkisivumaalauksesta alla olevalla tarjouspyyntölomakkeella.
Tarjouspyyntö
Millainen remontti teillä on mielessä? Julkisivujen rappaus, parvekkeiden uusiminen vai joku muu pintaremontti?
Missä remontoitava kohde sijaitsee?
m2
Arvioi kuinka suuri remontoitavan pinnan pinta-ala on.
parveketta
Kuinka monta parveketta tulisi remontoida?
Rakennuksen tyyppi *
menu-circlecross-circle