Julkisivurappaus

Julkisivurappaukset vuosien kokemuksella

Julkisivurappaus luo kauniin ilmeen ja on tehokas suoja niin uudisrakennuksiin kuin kunnostettavien rakennuksien pintaan. Suoritamme vuosien kokemuksella erilaisia julkisivurappauksia rakennuksen alkuperäisiä piirteitä kunnioittaen tai uutta modernia ilmettä luoden. Meiltä löytyy osaamista laajojenkin pintarappauskokonaisuuksien tekemiseen aina alkukartoituksesta loppusiivoukseen asti, vuodenajasta riippumatta.
Ota Yhteyttä
MYLLYMATKANTIE 4, 00920 HELSINKI, JULKISIVUN LEVYRAPPAUS TEHTY A JA B TALOT YHT: 3500M2

Laadukas julkisivun pintarappaus kestää vuosia

Hyvin tehty pohjatyö on onnistuneen pintarappauksen a ja o. Oikein tehty ja säännöllisesti huollettu julkisivurappaus kestää vuosia. Teemme aina ennen töiden aloittamista kuntokartoituksen sekä huolelliset pohjatyöt. Käytössämme on nykyaikaiset välineet ja laadukkaat rappausmateriaalit, joilla varmistamme pitkäikäisen lopputuloksen.

Monipuolisen osaamisen ansiosta meiltä onnistuu erilaisten rappauspintojen tekeminen. Toteutamme mm. lämpörappaukset, ohutrappaukset, roiskerappaukset sekä kaksi- ja kolmikerrosrappaukset luotettavasti ja aikatauluja noudatten.

Teemme myös koristerappaukset ja terastirappaukset

Vanhojen talojen julkisivurappauksissa tulee huomioida myös koristeelliset yksityiskohdat sekä etenkin porttikongien ja ensimmäisen kerroksen yhteydessä olevat terastirappaukset. Meiltä löytyy erikoisosaamista erilaisiin sapluunalla tehtäviin koristerappauksiin sekä terastirappauksiin.

Julkisivurappauksen hinta

Julkisivurappauksen hinta muodostuu rappausmateriaalista ja -tekniikasta, rapattavasta pinta-alasta sekä pinnan kunnosta. Ota yhteyttä, niin annamme hinta-arvion.

Julkisivurappauksen hinta

Tarvitsetko hinta-arvion julkisivurappauksesta?
Pyydä tarjous

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous julkisivurappauksesta alla olevalla lomakkeella.
Tarjouspyyntö
Millainen remontti teillä on mielessä? Julkisivujen rappaus, parvekkeiden uusiminen vai joku muu pintaremontti?
Missä remontoitava kohde sijaitsee?
m2
Arvioi kuinka suuri remontoitavan pinnan pinta-ala on.
parveketta
Kuinka monta parveketta tulisi remontoida?
Rakennuksen tyyppi *
menu-circlecross-circle