Parvekeremontti

Parvekeremontti julkisivuremontin yhteydessä

Parvekeremontti on yksi suurimmista remonteista, joita taloyhtiön kohdalle voi tulla. Usein yli 50 vuotta vanhat parvekkeet alkavat olemaan jo turvallisuusriski, joten iäkkäiden kiinteistöjen parvekeremonttia ei ole syytä pitkittää. Parvekeremontti voi olla huoltomaalaus tai perusteellisempi, kokonaan parvekkeen rakenteet uusiva remontti. Molemmissa tapauksissa tehdään aina alkukartoitus, jonka perusteella voidaan arvioida parvekeremontin hinta ja kesto. Mikäli taloyhtiössänne parvekkeet kaipaavat ehostusta, ota yhteyttä.
Ota yhteyttä

Miten parvekeremontti vaikuttaa asumiseen

Parvekeremontti aloitetaan aina kuntokartoituksella, jolloin saadaan selville remontin laajuus ja sitä kautta on helpompi arvioida myös remontin kesto. Remontin yhteydessä vähintään pinnat paikataan ja pinnoitteet uusitaan ennen lopullista pintakäsittelyä. Remontin ajan parvekkeet ovat poissa käytöstä, joten parvekeremontti voi olla hyvä ajoittaa talvelle. Talvella parveke on vähemmällä käytöllä ja näin ollen myös häiritsee vähemmän asuinmukavuutta. Myöskään suojapeitteet eivät lämmitä asuntoa kohtuuttomasti. Hyvin toteutettu parvekeremontti pitää parvekkeet hyvänä kymmeniä vuosia ilman remontteja.

Parvekkeen rakentaminen vanhaan taloon

Parveke on aina mukava lisä asuntoon. Oli se sitten valmiina tai vielä haaveissa. Parveke lisää asuinviihtyvyyttä, nostaen samalla myös kiinteistön arvoa. Parvekkeen voi rakentaa vanhaan asuntoon myös jälkikäteen. Parvekkeen rakentaminen vanhaan taloon on järkevintä ajoittaa julkisivuremontin yhteyteen.

Parvekeremontin hinta

Parvekeremontin hinta muodostuu mm. alkuperäisten parvekkeiden kunnosta, koosta sekä kokonaislukumäärästä. Julkisivuremontin yhteydessä tehty parvekeremontti tulee suhteessa edullisemmaksi kuin yksittäinen parvekeremontti. Ota yhteyttä, niin annamme hinta-arvion.

Tarvitsetko hinta-arvion parvekeremontista tai parvekkeen rakentamisesta?

Pyydä tarjous

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous parvekeremontista alla olevalla lomakkeella.
Tarjouspyyntö
Millainen remontti teillä on mielessä? Julkisivujen rappaus, parvekkeiden uusiminen vai joku muu pintaremontti?
Missä remontoitava kohde sijaitsee?
m2
Arvioi kuinka suuri remontoitavan pinnan pinta-ala on.
parveketta
Kuinka monta parveketta tulisi remontoida?
Rakennuksen tyyppi *
menu-circlecross-circle