Julkisivuremontit

Kaunis julkisivu lisää kiinteistön arvoa

Kiinteistön julkisivu on ensimmäinen asia, mihin ohikulkija kiinnittää huomiota. Julkisivuremontti on iso urakka taloyhtiölle, mutta ammattitaitoisen yhteistyökumppanin kanssa julkisivuremontti onnistuu vaivattomasti. On hyvä muistaa, että säännöllisesti huollettu ja tyylikäs julkisivu toimii myös myyntivalttina. Mikäli taloyhtiöllänne on julkisivuremontti edessä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Me toteutamme työn laadukkaasti!
Ota yhteyttä

Milloin julkisivuremontti tehdään?

Vuosien saatossa jokainen kiinteistö vanhenee ja julkisivun kunto heikkenee. Julkisivuremontti on ajankohtainen noin 20-50 vuoden välein, riippuen julkisivun nykyisestä kunnosta sekä aiemmin käytetyistä materiaaleista. Pelkkä julkisivun ulkokuori ei kuitenkaan välttämättä kerro julkisivun todellista kuntoa, vaan se selviää vasta ammattilaisen tekemän kuntotutkimuksen avulla. Silloin nähdään kuinka laajaa remonttia julkisivu tarvitsee.

Julkisivuremontin suunnittelu on hyvä aloittaa hyvissä ajoin, sillä suunnitteluun saattaa kulua jopa 2 vuotta. Hyvin suunniteltu ja ajoissa tehty remontti laskee kokonaiskustannuksia merkittävästi, joten kannattaa ottaa asia ajoissa käsiteltäväksi yhtiökokouksessa ja pyytää kartoitusta ammattilaisilta.

Julkisivuremontin aiheuttamat haitat

Kuten kaikista remonteista, myös julkisivuremontista syntyy, kiinteistöstä riippuen, jonkinasteisia asumishaittoja. Remontoitavan julkisivun ikkunat suojataan ja vanhoja rakenteita puretaan, josta aiheutuu melu- ja pölyhaittaa. Usein myös ilmastointi kiinteistöön joudutaan poistamaan käytöstä, jotta pöly ei päädy kiinteistön sisälle. Alkutöiden jälkeen itse julkisivuremontin aikana aiheutuva meluhaitta on vähäisempää.

  • Julkisivuremontti kestää tavanomaisesti muutamasta viikosta useampaan kuukauteen.
  • Remontti tulee edullisemmaksi mitä aikaisemmassa vaiheessa sen toteuttaa. 
  • Asiantuntijan kuntotutkimus auttaa ymmärtämään julkisivun todellisen kunnon.
  • Julkisivuremontin yhteydessä on hyvä uusia myös muut ulkorakenteet kuten parvekkeet.

Julkisivuremontin hinta

Remontin kustannukset vaihtelevat 100€-600€/neliö. Hinta rakentuu käytetyistä rakennusmateriaaleista ja korjaustavasta. Julkisivuremontin kustannukset jakautuvat kiinteistön osakkaiden kesken.

Tarvitsetko hinta-arvion julkisivuremontista?

Pyydä tarjous

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous julkisivuremontista alla olevalla lomakkeella.
Tarjouspyyntö
Millainen remontti teillä on mielessä? Julkisivujen rappaus, parvekkeiden uusiminen vai joku muu pintaremontti?
Missä remontoitava kohde sijaitsee?
m2
Arvioi kuinka suuri remontoitavan pinnan pinta-ala on.
parveketta
Kuinka monta parveketta tulisi remontoida?
Rakennuksen tyyppi *
menu-circlecross-circle