JULKISIVUREMONTTI

Siisti rakennuksen julkisivu myy

Julkisivuremontti on iso urakka kaikille taloyhtöille, mutta oikean yhteistyökumppanin kanssa urakka onnistuu kivuttomasti. Jokainen kiinteistö vanhenee ja ajan kanssa julkisivun kunto heikkenee. On siis hyvä aloittaa julkisivuremontin suunnittelu hyvissä ajoin. Hyvin suunniteltu ja ajoissa tehty remontti laskee kustannuksia merkittävästi. Tyylikäs ja hyvin tehty julkisivu toimii taloyhtiölle myös myyntivalttina. Kiinteistön julkisivu on ensimmäinen asia, jonka ihminen näkee rakennuksesta.

Julkisivuremontin kesto ja ajankohta

remontin kesto

Milloin julkisivuremontti tehdään?

Julkisivuremontti toteutetaan normaalisti noin 20-50 vuoden välein. Remontin ajankohtaan vaikuttaa julkisivun nykyinen kunto ja käytetyt materiaalit. Kunto selviää teetättämällä kuntotutkimuksen ammattilaisella. Julkisivun ulkokuori ei välttämättä kerro julkisivun todellista kuntoa. Projektin suunnittelu tulee aloittaa hyvissä ajoin, sillä suunnitteluun saattaa kulua jopa 2 vuotta. On siis suositeltavaa ottaa asia käsiteltäväksi yhtiökokouksessa ja pyytää kartoitusta ammattilaisilta.
Julkisivuremontti edessä?
ota yhteyttä meihin
Julkisivuremontti kestää tavanomaisesti muutamasta viikosta useampaan kuukauteen.
Remontti tulee edullisemmaksi, jos kartoituksen aloittaa hyvissä ajoin.
Asiantuntijan kuntotutkimus auttaa ymmärtämään julkisivun todellisen kunnon.
Julkisivuremontin yhteydessä on hyvä uusia myös muut ulkoraenteet kuten parvekkeet.

Julkisivuremontin haitat

Urakasta syntyy kiinteistöstä riippuen jonkinasteisia asumishaittoja. Asunnon sijainti kiinteistössä vaikuttaa merkittävästi, sillä joissakin taloissa vain yksi puoli kerrallaan peitetään suojuksilla. Remontoitavan julkisivun ikkunat suojataan ja vanhoja rakenteita puretaan. Suojaus- ja purkutöistä aiheutuu melu-, sekä pölyhaittaa. Ilmastointi kiinteistöön joudutaan useasti poistamaan käytöstä, jotta pöly ei päädy kiinteistön sisälle. Itse julkisivuremontin aikana aiheutuva meluhaitta on vähäisempää.

Julkisivuremontin hinta

Tarvitsetko hinta-arvion julkisivuremontista?
Pyydä tarjous nyt

Paljon julkisivuremontti maksaa?

Remontin kustannukset vaihtelevat 100€-600€/neliö. Hinta rakentuu käytetyistä rakennusmateriaaleista ja korjaustavasta. Julkisivuremontin kustannukset jakautuvat useasti kiinteistön osakkaiden kesken.

Ammattilainen avuksi

Anna meidän toteuttaa teidän julkisivuremontti.
pintarappaus

Pintarappaus

Tarjoamme kaiken tyyppisiä rappauksia, mukaan lukien rappauspäre, kolminkertainen rappaus, roiskerappaus, kipsilevyjen asennus ja perinteinen rappaus. Päätoimialamme on pintarappaus ja olemme toimineet alalla jo useita vuosia.

tasoitus

Lattian tasoittaminen on tärkeä osa rakennusprojekteja. Se on keskeisessä asemassa oikeiden u-arvojen saavuttamiseksi. Tasoitus varmistaa lattia- ja seinämateriaalien asianmukaisen tasaamisen rakennustyön aikana.
julkisivu rappaus
julkisivun maalaus

Maalaus

Uusittu pinta on helppo maalata mieleiseksi. Maali korostaa ja antaa todella tyylikkään viimeistelyn mille tahanse pinnalle. Julkisivuremontin yhteydessä on helppo muokata rakennuksen ulkokuori moderniksi tai entisöidä se kunnioittaen vanhoja värisävyjä.

Parvekkeen rakentaminen

Julkisivuremontin yhteydessä on hyvä uusia myös muita rakenteita. Parvekkeiden uusiminen tai rakentaminen on helppo tehdä remontin yhteydessä. Parveke nostaa kiinteistöjen arvoa ja on edullisempaa tehdä julkisivuremontin yhteydessä kuin myöhemmin erikseen.
parvekkeiden rakentaminen

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Kokeile meidän tarjouspyyntölomaketta ja pyydä tarjous julkisivuremontille.
Tarjouspyyntö
Millainen remontti teillä on mielessä? Julkisivujen rappaus, parvekkeiden uusiminen vai joku muu pintaremontti?
Missä remontoitava kohde sijaitsee?
m2
Arvioi kuinka suuri remontoitavan pinnan pinta-ala on.
parveketta
Kuinka monta parveketta tulisi remontoida?
Rakennuksen tyyppi *

Tarjous julkisivuremontista

Pyri täyttämään mahdollisimman tarkasti tarjouspyyntölomakkeen tiedot, jotta voimme tarjota teille tarkemman hinta-arvion.
menu-circlecross-circle